Garnparty

StartsidaKontaktMitt konto

Villkor

 
Köpinformation

Handla tryggt
Allt fler väljer att handla på postorder. Det är både enkelt och bekvämt och du kan i lugn och ro välja vad som passar just dig. Här nedan följer information till dig om våra köpvillkor, ångerrätt, leveranser, garantier samt hur du blir kontokund.
Prisgaranti
Moms 24%, ingår i alla katalogpriser. Vi reserverar oss för momshöjningar och liknande händelser utanför vår kontroll samt för eventuella pris- och textfel och färgavvikelser.
Betalningsvillkor- lägg din order-betala-sen kommer din order 
Du som kund ha tre betalsätt att välja mellan.
1. Banköverföring 
2. Paypal – säker betalning över nätet.
3. 4.Betalkort - Vi krypterar alltid betalkortsnumret vilket gör köpet säkert.
Reklamation/ångerrätt
Ångerrätt
Du som konsument har rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 7 dagar från det du har mottagit varorna. Du har rätt att kontrollera din beställning, men kan bli ersättningsskyldig om varan används mer än nödvändigt.
Ångrar du ditt köp ersätter vi Dig för vad har betalat till oss. Då hela ordern returneras återbetalas även tillkommande kostnader. Har betalning gjorts i förskott och köpet hävs, sker återbetalning inom 7 dagar. Vid returer och byten ska din orderfaktura skickas, samt att på baksidan eller ett skilt papper, ange orsak, har du öppnat och konstaterar att något är trasigt, så skickar du det till oss, så skickar vi nytt. 
Reklamation
Vänligen kontrollera varorna vid leverans. Vid fel på någon av varorna har du rätt att reklamera dessa i upp till 7 dagar från köp vare sig felet är synligt eller dolt. Kontakta oss, gärna med en bild, så står vi för returfrakten. Du väljer själv hur du vill kontakta oss. Om vi godkänner reklamationen så skickar vi en ny vara.
Skulle varan vara slut så återbetalar vi köpeskillingen inom 14 dagar. Är paketet transportskadat ska det reklameras inom 7 dagar på utlämningsstället. Upptäcks felet först efter 7 dagar, måste vi kontaktas omgående.
Returadress:

Leveranser

Leveransgaranti
Vår målsättning är att alltid leverera så snabbt det bara är möjligt . En par gånger om året är det extra hög orderingång, så kan bli längre leveranstid förekomma. Vi reserverar oss för slutförsäljning. Du har rätt att häva köpet om du inte godkänner den nya föreslagna leveranstiden vid en eventuell försening. Har betalning gjorts i förskott och köpet hävs, sker återbetalning inom 14 dagar.

Personuppgifter
Garn Party är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter som Du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas i syfte att upprätthålla kundrelationen.

Alla priser är Inklusive 24% moms - Försäljningsvillkor
Gjord av EasyWebshop